Tranås vann mot KRIF Hockey
Hockeyettan

Tranås segrare hemma mot KRIF

Tranås vann mötet i allettan södra på hemmaplan mot KRIF, med 5-2 (1-0, 2-1, 2-1).

Tranås tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Erik Brissle framspelad av Gustaf Malmkvist. Tranås utökade ledningen genom Petter Eklöf efter 3.26 i andra perioden.

KRIF reducerade dock till 2-1 genom Daniel Andersson efter 8.37 av perioden.

Tranås gjorde 3-1 genom Kasper Arwefjäll efter 10.46. Tranås gjorde två snabba mål tidigt i tredje perioden och gick från 3-1 till 5-1, målen av Markus Ruuskanen och Casper Andersson. Målen punkterade matchen.

Daniel Andersson reducerade förvisso, men närmare än 5-2 kom inte KRIF. Tranås tog därmed en stabil seger.

Resultatet innebär att Tranås ligger kvar på femte plats och KRIF sist, på tionde plats i tabellen. Tranås var nia i tabellen för 24 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Tranås är Vimmerby. KRIF tar sig an Mariestad hemma. Båda matcherna spelas onsdag 31 januari 19.00.