IF Mölndal Hockey vann mot Helsingborg
Montage
Matchrapport

Mölndal vann hemma mot Helsingborg

ANNONS

Det blev en uddamålsseger för Mölndal i matchen mot Helsingborg i HockeyTvåan Alltvåan södra herr på söndagen. Laget vann med 3-2 hemma i Åby Ishall.

– Vi inleder grymt bra och borde tagit ledningen i första perioden. Vi dominerade över hela banan men Helsingborgs målvakt stängde igen totalt. Andra perioden genomför vi mindre bra och gästerna tar ledningen. Vi känner dock att vi är det bättre laget och gör en riktigt bra tredjeperiod och vinner rättvist med 3-2. Simzon Koch gör avgörande målet från nära håll upp i krysset. Olle i målet var bra som vanligt, tyckte Mölndals lagledare Sven Liedberg, efter matchen.

Det här var Mölndals andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Helsingborgs andra uddamålsförlust.

För Mölndal gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Helsingborg är på sjätte plats. Ett fint lyft i tabellen för Helsingborg som så sent som den 9 januari låg på tionde plats.

På onsdag 31 januari 19.00 spelar Mölndal borta mot Värnamo, och Helsingborg hemma mot Grästorps IK.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL