KB65 vann mot Njurunda SK

Storseger för KB65 hemma mot Njurunda

KB65 hade en riktig målfest när man besegrade Njurunda hemma i Bjästa Ishall i hockeytvåan norra CD herr. KB65 vann med hela 11-2 (4-2, 5-0, 2-0).

– En relativt jämn tillställning, där vi visar att vi är vassa i anfallszon. Nöta på spelet utan puck så är vi svårslagna i denna serie, tyckte KB65:s tränare Johan Holmberg, efter matchen.

KB65:s Ludwig Niederbach var matchens utropstecken, och stod för hela fem mål.

Det här innebär att KB65 nu har tio segrar i följd i hockeytvåan norra CD herr.

I första perioden var det KB65 som var starkast. Laget vann perioden med 4-2.

I andra perioden var KB65 starkast och gick från 4-2 till 9-2 genom fyra mål av Ludwig Niederbach och ett mål av Rasmus Andersson. KB65 var långt ifrån nöjt där. KB65 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-2. Målen i sista perioden gjordes av Noah Arnlund och Wictor Åhström.

KB65:s Ludwig Niederbach stod för fem mål och ett assist, Wictor Åhström gjorde tre mål och ett målgivande pass, Anton Näsström hade fyra assists, Jesper Bårman gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål, Alfons Lundgren hade tre assists och Simon Engström hade tre assists.

Det här betyder att KB65 är i fortsatt serieledning, med 52 poäng efter 22 matcher, och Njurunda på femte plats med 30 poäng.

I nästa match, tisdag 30 januari 19.30, har KB65 Kovland borta i FD Maskin Arena, medan Njurunda spelar hemma mot Ånge.