Ronneby förlorade mot Lerum
Montage
Matchrapport

Kevin Brodén fixade segern för Lerum i matchen mot Ronneby

ANNONS

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Lerums Kevin Brodén i matchen mellan Ronneby och Lerum i HockeyTrean Alltrean södra A. Kevin Brodén stod för hela fyra mål i matchen som Lerum vann på bortaplan med 7-4 (1-1, 2-2, 4-1).

Första perioden var jämn. Ronneby inledde bäst och tog ledningen genom Jacob Erlandsson efter 6.36, men Lerum kvitterade genom Kevin Brodén efter 12.56. Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 3-3 efter två perioders spel.

Lerum hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.25 genom Kevin Brodén, och gick upp till 3-6 innan Ronneby svarade.

4-7 blev det till slut för Lerum.

Kevin Brodén gjorde fyra mål för Lerum, Tim Fogelin hade tre assists och Lukas Holmqvist hade tre assists. Jacob Erlandsson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Ronneby och Rasmus Perlman hade tre assists.

Ronneby ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Lerum ligger på andra plats.

I nästa match möter Ronneby Skillingaryd hemma och Lerum möter Glimma borta. Båda matcherna spelas söndag 28 januari 16.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL