Olofström vann mot Nittorp
Montage
Matchrapport

Ombytta roller när Olofström besegrade Nittorp

ANNONS

På onsdagen möttes Olofström och gästande Nittorp i HBM Arena i Hockeytvåan södra vår herr. I onsdags vann Nittorp med 4-0, men den här gången var det Olofström som var bättre. Slutresultatet blev 2-1 (0-0, 1-0, 1-1).

– Skillnaden stavas Thor Baden i kassen som var riktigt vass idag. För övrigt en rätt seg tillställning idag, lite slarvigt och hafsigt från bägge håll. Men 3 poäng in på kontot var det viktigaste såklart, tyckte Olofströms assisterande tränare Torbjörn Viktorsson, efter matchen.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Det var först 8.43 in i andra perioden som Olofström tog ledningen genom Hugo Mörnhed på pass av Rasmus Nilsson och Mio Noteklint Carlson.

Olofström utökade ledningen genom Sebastian Freed Karlsson efter 6.37 i tredje perioden.

Aleksei Sibirtsev reducerade förvisso, men närmare än 2-1 kom inte Nittorp.

Det här var Olofströms andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nittorps andra uddamålsförlust.

För Olofström gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Nittorp är på sjunde plats. Ett fint lyft i tabellen för Olofström som så sent som den 20 januari låg på åttonde plats.

I nästa match, söndag 28 januari, har Olofström Stenungsund borta i Stenungsund Arena 17.00, medan Nittorp spelar borta mot Jonstorp 16.00.

Den här artikeln handlar om: