Juhani Tyrväinen och Emil Sylvegård.
Bildbyrån
SHL

Luleås Juhani Tyrväinen kritisk mot Emil Sylvegård

ANNONS

Det hettade till rejält i matchen mellan Luleå och Växjö igår kväll. Efter matchen var Juhani Tyrväinen kritisk till Emil Sylvegårds roll på isen.
– Jag undrar vad som står i hans kontrakt, men det känns som om att han snackar mer än spelar ishockey, säger Tyrväinen till Piteå-Tidningen.

Matchen mellan Luleå HF och Växjö Lakers HC var full av känslor från nedsläpp. Sedan, när Robert Rosén tacklade Jonas Berglund på slutsignalen, blev det slagsmål mellan båda lagen efter matchens slut. Nu står det även klart att Berglund blir borta fyra veckor på grund av en skada som han fick i samband med tacklingen. Det meddelar Luleå via sina kanaler.

Luleås Juhani Tyrväinen och den tidigare Luleåspelaren Emil Sylvegård hade sina duster matchen igenom. Luleås finländske center var inte direkt imponerad över Sylvegårds sätt att spela.

– Jag tror att han får betalt för att hålla på. Jag undrar vad som står i hans kontrakt, men det känns som att han snackar mer än spelar ishockey, säger Tyrväinen till Piteå-Tidningen.

“Hoppar in från båset och blandar sig i”

Emil Sylvegård tog inte alltför illa vid sig av Tyrväinens kommentar, utan gav svar på tal när han fick chansen.

– Haha jag ska spela ishockey, men det inkluderar också att jag ska stå upp för mina lagkamrater. Jag kan ju ställa tillbaka en fråga till Luleå då om vad som står i  Shinnimins kontrakt. Han hoppar in från båset och blandar sig i, säger Sylvegård till PT

Matchen slutade med en 4-3-vinst för Luleå, som tog sig upp på en sjätte plats i tabellen. Trots förlusten toppar Växjö fortfarande serien.


TV: Linus Omark om drömbudet från Växjö

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL