HA 74 Sävsjö vann mot Gislaved
Montage
Matchrapport

Hemmasegern mot Gislaved förlänger sviten för HA 74 Sävsjö

ANNONS

HA 74 Sävsjö är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Gislaved hemma i Sävsjö Ishall på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-1 (0-0, 2-1, 2-0) innebär att HA 74 Sävsjö nu har fyra segrar i följd i Hockeytvåan södra vår herr.

Gislaveds tränare Marcus Ittonen tyckte så här om matchen:

– Ganska bra första period då vi håller de på utsidan och försöker kontra. Andra perioden tar vi ledningen men släpper sedan in två snabba mål och uppförsbacken blir tuff. I tredje är vi det spelförande laget men gör inte mål. Otroligt nog så får vi bara ett Power play i matchen, medan HA har flertalet och en straff. Då är det svårt att vinna.

Den första perioden slutade mållös. Andra perioden var jämn. Gislaved inledde bäst och tog ledningen genom Adam Andersson efter 2.05, men HA 74 Sävsjö kvitterade genom Adam Parmö. Och HA 74 Sävsjö hann också ta ledningen, genom Oskar Holm. I tredje perioden gjorde HA 74 Sävsjö 3-1 efter 10.53 genom Melker Torstensson. Och med bara 19 sekunder kvar satte Adam Parmö 4-1.

För tabellens utseende betyder det här att HA 74 Sävsjö ligger på tredje plats medan Gislaved har andraplatsen.

Nästa motstånd för HA 74 Sävsjö är Kungälv. Gislaved tar sig an Ulricehamn hemma. Båda matcherna spelas söndag 28 januari 16.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL