SSK J20 vann mot Almtuna
J20 Nationell

SSK J20 vände underläge till seger

SSK J20 hade problem och låg under med 1-2 efter två perioder i matchen i J20 Nationell forts herr mot Almtuna i Scaniarinken. Men i tredje kom vändningen, och till slut blev det 5-3 för hemmalaget SSK J20.

– Vi gör ingen höjdarmatch men gör en bra push i slutet och visar att vi är ett starkt lag som aldrig ger upp, kommenterade SSK J20:s tränare Stefan Gråhns.

Segern var SSK J20:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Den första perioden slutade mållös. Almtuna startade andra perioden bäst. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Adrian Zetterberg och Filip Ekberg innan SSK J20 svarade och gjorde 2-1 genom Jan Gaspar. I tredje perioden var det SSK J20 som var starkast. Laget vann perioden med 4-1 och matchen med 5-3.

För SSK J20 gör resultatet att laget nu ligger på andra plats i tabellen, medan Almtuna är på tredje plats.

Nästa motstånd för SSK J20 är AIK. Lagen möts söndag 21 januari 12.00 i Scaniarinken. Almtuna tar sig an Linköping hemma fredag 26 januari 19.30.