Örebro Hockey J20 vann mot Timrå J20
J20 Nationell

Målfest när Örebro Hockey J20 krossade Timrå J20 i Behrn Arena

Örebro Hockey J20 hade inga problem med Timrå J20 i J20 Nationell forts herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (2-1, 4-0, 1-0).

– Bra match. Vi får bra betalt i andra perioden och lyckas stänga bra i sista, kommenterade Örebro Hockey J20:s tränare Oscar Dahlgren.

Örebro Hockey J20 tog ledningen efter sju minuters spel, genom Lukas Cederholm på pass av Kalle Carlsson och Liam Danielsson.

Timrå J20 kvitterade till 1-1 efter 16.36, genom Calle Arvedson assisterad av Oliver Qvarforth.

Örebro Hockey J20 tog ledningen på nytt efter 18.04, när Melvin Fernström hittade rätt framspelad av Alexander Zetterberg och Olle Karlsson.

I andra perioden var Örebro Hockey J20 starkast och gick från 2-1 till 6-1 genom två mål av Kalle Carlsson, ett mål av Lukas Sagranden och ett mål av Hugo Orrsten. 10.05 in i tredje perioden nätade Örebro Hockey J20:s Lukas Sagranden ännu en gång framspelad av Kalle Carlsson och ökade ledningen för Örebro Hockey J20. 7-1-målet blev matchens sista.

Örebro Hockey J20:s Kalle Carlsson stod för två mål och två assists, Liam Danielsson hade tre assists och Melvin Fernström gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Örebro Hockey J20 har nu nio poäng efter fyra spelade matcher, medan Timrå J20 är utan poäng efter fem matcher.

I nästa match, söndag 21 januari, har Örebro Hockey J20 Modo J20 hemma i Behrn Arena 12.30, medan Timrå J20 spelar borta mot Linköping 12.00.