Pantern förlorade mot Helsingborg
Montage
Hockeytvåan

Uddamålsseger för Helsingborg borta mot Pantern

ANNONS

Helsingborg tog till slut hem segern mot Pantern i matchen borta i Kirsebergs Ishall på fredagen. Matchen i HockeyTvåan Alltvåan södra herr slutade 3-4.

– Ännu en tillställning som vi inte tar till vara på möjligheterna. Vi spelar slarvigt, och tappar vårt passningsspel helt ikväll. Osynkade i försvaret. Tycker Helsingborg vinner rättvist, kommenterade Panterns sportchef Joakim Tillgren.

Pantern har en vinst och fyra förluster och 14–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Helsingborg har tre vinster och två förluster och 15–13 i målskillnad. Det här var Panterns andra uddamålsförlust den här säsongen.

För Helsingborg gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Pantern är på fjärde plats. Ett fint lyft i tabellen för Helsingborg som så sent som den 9 januari låg på tionde plats.

Pantern tar sig an Värnamo i nästa match borta söndag 21 januari 17.00. Helsingborg möter samma dag 16.00 Vänersborg hemma.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL