Örebro Hockey J18 vann mot Timrå
J18 Nationell

Örebro Hockey J18 starkast i straffläggningen – vann hemma mot Timrå

Det var jämnt hela vägen när Örebro Hockey J18 mötte Timrå hemma i J18 Nationell norra herr. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Örebro Hockey J18 var kyligare i avsluten och vann med 4-3 (3-1, 0-1, 0-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Eric Nilson för.

Timrås tränare Martin Nilsson:

– Någonstans så känns 3-3 efter 60 minuter rättvist. Örebro kan inte matcha vår inställning och vi vinner otroligt mycket kamper ute på isen medan de absolut har fina kombinationer i omställningsspelet så varsin poäng känns logiskt. Surt att vi återigen torskar bonuspoängen på straffar, särskilt då vi skapa tillräckligt för att avgöra i förlängningen.

Det var andra raka för Örebro Hockey J18, efter 8-4-segern mot Färjestad i premiären.

Timrå tog ledningen efter 6.25, genom Filip Sjölund assisterad av Filip Lundgren.

Örebro Hockey J18 kvitterade till 1-1 efter 11.46, när Noah Pettersson Askling fick träff framspelad av Ossian Carlsson-Moberg.

Laget tog också ledningen efter 18.50, när Filip Thorling slog till på pass av Felix Färhammar.

Örebro Hockey J18 gjorde 3-1 efter 19.40, genom Elton Hermansson framspelad av Eric Nilson.

Efter 19.59 i andra perioden nätade Filip Lundgren, framspelad av Alex Kristiansson och reducerade åt Timrå.

Axel Carnbro gjorde dessutom 3-3 efter 20.35 på pass av Filip Sjölund.