Borås HC förlorade mot Karlskrona HK
Montage
Matchrapport

Karlskrona vann på bortaplan mot Borås

ANNONS

Karlskrona vände och vann mot Borås på bortaplan i lördagens första match i J20 Region syd Topp 6 herr. 4-7 (2-1, 2-4, 0-2) slutade matchen.

– Vi öppnar med en okej start. Vi arbetar oss in i perioden och får också utdelning av det. I andra går luften helt ur laget och vi slutar spelar hockey. I tredje blir det ingen skillnad och vi ger oss inte själv chansen att försöka vända, kommenterade Borås tränare Karl Wengdahl.

Första perioden var jämn. Karlskrona inledde bäst och tog ledningen genom Viktor Blomqvist efter 2.10, men Borås kvitterade genom Magnus Möller Jörgensen. Och Borås hann också ta ledningen, på nytt genom Magnus Möller Jörgensen. I andra perioden var det i stället Karlskrona som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 4-5.

I tredje perioden var Karlskrona starkast och gick från 4-5 till 4-7 genom två snabba mål i mitten av perioden av Isac Jonasson och Vilde Persson och avgjorde matchen.

Isac Jonasson och Viktor Blomqvist gjorde båda två mål och en assist för Karlskrona. Borås Lukas Kalny hade tre assists för Borås, Adrian Dahlén stod för tre poäng, varav ett mål och Magnus Möller Jörgensen gjorde tre mål.

Borås vann senast lagen möttes med 5-4 i Borås Ishall.

Nästa motstånd för Borås är Olofström. Karlskrona tar sig an Troja/Ljungby hemma. Båda matcherna spelas tisdag 16 januari 19.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL