Surahammar förlorade mot Enköpings SK

Enköping toppar tabellen efter seger mot Surahammar

Enköping är ny serieledare i Vårettan norra herr efter bortaseger med 4-1 (1-0, 1-1, 2-0) mot Surahammar. Enköping leder serien en poäng före Kalix. Surahammar ligger på tionde plats i tabellen.

Segern var Enköpings femte på de senaste sex matcherna.

Enköping tog ledningen efter 8.54, genom Daniel Andersson assisterad av Wilmer Lindblad och Tim Friberg. Efter 6.56 i andra perioden slog Adam Karlsson till, på pass av Ludwig Månegarm och Filip Jakobsson och kvitterade för Surahammar.

Enköpings August Sandell gjorde 1-2 efter 15.59 framspelad av Alexander Starck och Edwin Günther.

I tredje perioden var Enköping starkast och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Daniel Andersson och Tim Friberg och avgjorde matchen.

Enköpings Tim Friberg stod för tre poäng, varav ett mål.

Surahammar möter Wings Arlanda i nästa match borta onsdag 17 januari 19.00. Enköping möter samma dag Strömsbro borta.