Sala HK vann mot Trångsunds IF
Montage
Hockeytrean

Två mål för Patric Ålebo när Sala vann mot Trångsund

ANNONS

Det blev Sala som vann matchen hemma mot Trångsund i HockeyTrean Alltrean östra på tisdagen. 5-1 (3-0, 0-1, 2-0) slutade matchen.

– Otroligt skön vinst där vi i princip avgör matchen redan i den första perioden, och med den 3-0 ledning vi har efter första perioden så spelar vi enkelt och håller gästerna mest på utsidan. Även om Trångsund får lite luft under vingarna efter deras reducering så är vi kloka och spelar smart utan några större risker. Isac Eriksson gör en bra match i målet i kväll, kommenterade Salas lagledare Fredrik Brokmark efter matchen.

Sala spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Patric Ålebo, Andreas Kellerstam och Jonathan Lundqvist. Efter 6.01 i andra perioden nätade Axel Steen, framspelad av Ludvig Löfgren och reducerade åt Trångsund. Sala fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Isak Rundblad och Patric Ålebo.

För Sala gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Trångsund är på tredje plats.

I nästa match, fredag 12 januari, har Sala Kista borta i Husby Ishall 20.00, medan Trångsund spelar borta mot Waxholm 19.30.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL