Kalix vann mot Surahammar
Hockeyettan

Stark defensiv när Kalix vann mot Surahammar

Fyra egna mål – men inte ett enda för Surahammar. Kalix tog en klar seger hemma mot Surahammar i Vårettan norra herr. Slutresultatet blev 4-0 (1-0, 2-0, 1-0).

Kalix tog ledningen efter fem minuters spel, genom Mack Keryluck assisterad av Liam Lundberg och Levi Wunder. I andra perioden var Kalix starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Mack Keryluck och Filip Lindbäck. Till slut kom också 4-0 genom Johan Diberius Sköld som ökade Kalix ledning efter 9.58 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Det här betyder att Kalix nu ligger på tredje plats i tabellen, och Surahammar är sist, på tionde plats.

Kalix möter Örnsköldsvik Hockey i nästa match hemma onsdag 10 januari 19.00. Surahammar möter samma dag Borlänge hemma.