Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.
AHL

Fredrik Karlström slog till med hattrick för Texas Stars

Fredrik Karlström är het just nu. I natt slog han till med ett hattrick i Texas 6–2-seger över Manitoba – hans första hattrick på seniornivå.

Nu vet Fredrik Karlström hur det känns att göra hattrick på seniornivå.

Som bäst har han tidigare gjort ett par mål i en och samma match, men i natt fick den svenske AHL-forwarden äntligen fullborda ett hattrick då han stod för tre av Texas Stars mål i 6–2-segern över Manitoba Moose.

Karlström öppnade målkontot med drygt tre och en halv minut kvar att spela av den första perioden, innan han hann med att utöka lagets ledning till 3–1 med endast fyra sekunder kvar att spela av öppningsakten. Hans hattrick fullbordades sedan i den tredje perioden, då han halvvägs genom perioden överlistade Collin Delia genom att påpassligt trycka in en retur från nära håll.