Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

Marcus Johansson sänkte Detroit: "Vi har självförtroende"

Minnesota Wild har radat upp fyra raka segrar. I natt besegrades Detroit Red Wings efter att Marcus Johansson stått för två mål och en assist i 6–3-segern.
– Vi har självförtroende i gruppen igen, säger han till Star Tribune.

För andra gången den här säsongen har Minnesota Wild lyckats rada upp fyra raka segrar.

I natt hemmabesegrade Detroit Red Wings med 6–3 efter att Marcus Johansson agerat stor segerorganisatör för Wild. Detta efter att svensken stått för två mål och spelat fram till ytterligare ett när Wild förlängde sin segersvit.

– Vi har självförtroende i gruppen igen. Vi vet att vi kan göra mål och vinna matcher, säger Johansson till Star Tribune.

Fyra mål den här säsongen

“MoJo” stod för Wilds 2–1-mål i den andra perioden, innan han i upptakten av slutakten spelade fram Ryan Hartman till dennes 3–2-mål. Svensken satte sedan spiken i kistan med sitt 5–2-mål drygt sju minuter in i den tredje perioden, vilket var hans andra mål i matchen och fjärde totalt den här säsongen.

– Som matchen blev så spelade vi bättre och bättre ju längre den gick. Vi kommer från ett uppehåll och det känns som att vi byggde upp spelet ju längre matchen gick. När man får in en och två puckar blir det lättare för oss och tuffare för dem, säger Johansson till NHL.com.

Joel Eriksson Ek noterades för en assistpoäng för Minnesota, medan Filip Gustavsson räddade 25 av 28 skott i Wilds segermatch. I Detroit skrev både Jonatan Berggren och Simon Edvinsson in sig i poängprotokollet genom varsin assist.

Minnesota Wild – Detroit Red Wings 6–3 (1–1, 1–0, 4–2)
Minnesota: Marcus Johansson 2 (4), Matt Boldy (10), Ryan Hartman (10), Marcus Foligno (5), Kirill Kaprizov (13).
Detroit: Patrick Kane (6), Alex DeBrincat (16), Daniel Sprong (9).