Stenungsund förlorade mot Nittorp
Montage
Hockeytvåan

Emil Broström avgjorde i slutminuterna för Nittorp

ANNONS

Nittorp vann en målmässigt jämn match borta mot Stenungsund i Hockeytvåan södra vår herr på onsdagen. Emil Broström stod för Nittorps avgörande mål 17.31 in i tredje perioden. 3-4 (1-1, 0-1, 2-2) slutade matchen.

– Otroligt sur förlust där deras målvakt storspelade och vi inte får in pucken. Vi gör lite småmissar och tappar pucken på fel ställen och det straffas oss grymt hårt. Stor eloge till grabbarna som har kriga på bra den senaste tiden. Nu tar vi lite julledigt och tar nya tag efter nyår, kommenterade Stenungsunds huvudtränare Ted Andrén.

Första perioden var jämn. Stenungsund inledde bäst och tog ledningen genom Victor Samuelsson efter 5.59, men Nittorp kvitterade genom Oscar Ribbnäs efter 15.12. Nittorp gjorde också 1-2 efter 12.49 i andra perioden när Vojtech Pfeifer slog till på pass av Emil Broström och Oscar Ribbnäs. Nittorp inledde tredje perioden med att göra 1-3 genom Malte Törnqvist, innan Stenungsund svarade, och gick ikapp. Kvitteringen stod Kevin Elgestål för framspelad av Anton Avehag efter 16.48.

I slutminuterna var det dock Nittorp som nådde längst. Emil Broström gjorde matchavgörande 3-4 efter 17.31, på pass av Oscar Ribbnäs och Jacob Thörner Olsson.

Emil Broström och Oscar Ribbnäs gjorde båda ett mål och två assist för Nittorp.

Stenungsund ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Nittorp ligger på åttonde plats.

Stenungsund tar sig an Åseda i nästa match borta lördag 6 januari 15.00. Nittorp möter HA 74 Sävsjö hemma söndag 7 januari 16.00.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL