IK Graip vann mot Tullinge TP HC

Ryck i sista perioden avgjorde för Graip hemma mot Tullinge TP

En jämn match mellan hemmalaget Graip och gästande Tullinge TP avgjordes först i tredje perioden. Där var Graip starkare och vann matchen i HockeyFyran Stockholm södra med 2-1 (0-1, 1-0, 1-0).

Isak Roswall stod för Graips avgörande mål 18.15 in i tredje perioden.

Tullinge TP tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Nick Axelsson assisterad av William Wasström och Dennis Ohm. Efter 19.40 i andra perioden slog Isak Roswall till, framspelad av Hannes Smitterberg och Simon Segerdahl och kvitterade för Graip. Laget avgjorde matchen med 1.45 kvar att spela på nytt genom Isak Roswall på pass av Hannes Smitterberg och Erik Back. Roswall fullbordade därmed Graips vändning.

Det här var Graips andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Tullinge TP:s andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Graip slutar på åttonde plats, och Tullinge TP på femte plats.