Liam Danielsson.
Foto: Ronnie Rönnkvist.
Intervju

Liam Danielsson galna succé: "Tjatar på mig att jag ska skjuta"

Redan under sitt första hela höst i J20 blev Liam Danielsson assistkung.
Nu berättar 17-åringen om succén i Örebro - och hur vägen dit har sett ut. 
– Det kändes som att Örebro trodde på mig väldigt mycket så jag valde att vara här. 

ÖREBRO (HOCKEYSVERIGE.SE)

Med sina 29 assist på 30 matcher är Liam Danielsson en av J20-seriernas mest skickliga framspelare. Att det blev hockey för 17-åringen kom sig ganska naturligt, då pappa Björn är tidigare elitseriespelare för Brynäs och AIK

I dag är pappa Danielsson dessutom sportchef i Hockeyettan-klubben Wings HC Arlanda. 
– Det var ganska mycket hockey där hemma under min uppväxt. Farsan spelade i Brynäs A-lag, men jag var ganska ung då. Jag gick på hans matcher och började själv spela tidigt, berättar Liam Danielsson när hockeysverige.se träffar honom f

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: