Mikael Tellqvist tror inte att Ante Karlsson blir kvar som tränare i Timrå.
Foto: Svenska Spel & Bildbyrån
Studio Oddset Hockey

Studio Oddset Hockey om Ante Karlssons framtid i Timrå

ANNONS

Under tisdagen kom beskedet att bröderna Abbott får lämna Rögle BK efter en tung säsong. Men det finns fler i SHL som sitter löst, tror Mikael Tellqvist. I Studio Oddset Hockey pekar han ut Timrås Ante Karlsson som en sådan tränare.
– Jag tror de tittar österut efter en tränare, säger experten.

Timrå ligger på en stabil femteplats i SHL-tabellen när grundserien nått halvtid. Trots det befarar Mikael Tellqvist att det kan bli förändringar i klubben. I Studio Oddset Hockey från Svenska Spel säger experten att han tror att tränaren Ante Karlssons dagar som tränare för Timrå IK “är räknade”.

– Jag känner mig trygg med min information. Jag tror det kommer att komma in en tränare, kanske inte nu på en gång, men…, säger Tellqvist och pekar på att sportchefen Kimmo Kapanen kan “titta österut” efter en ersättare i Finland.

Dessutom i Studio Oddset Hockey 

  • Experterna utser säsongens snyggaste mål i SHL.
  • Rögles problem – varför har det inte lossnat för skrytbygget?
  • JVM-truppen uttagen – vilka blir Sveriges nyckelspelare?

Detta och mycket annat i veckans avsnitt av Studio Oddset Hockey!

Den här artikeln handlar om: