Jakob Heljemo.
Foto: Magnus Lejhall/Bildbyrån
Spelarövergångar

Jakob Heljemo vänder hem – klar för Vimmerby

ANNONS

Jakob Heljemo vänder hem efter att ha inlett årets säsong i Danmark. 
Forwarden skriver på för moderklubben Vimmerby inför starten av Allettan. 

I går spelades den sista omgången av Hockeyettans grundserie och nu väntar ett uppehåll innan Allettan börjar i mellandagarna 

Ett av lagen som nu förstärker inför Allettans start är Vimmerby. Under måndagen presenterar de nämligen att forwarden Jakob Heljemo är klar för en återkomst till klubben. 

"Vimmerby Hockey förstärker inför Allettan! Med meriter från SHL och med nära 200 matcher i HockeyAllsvenskan ansluter nu Jakob Heljemo till Vimmerby Hockey. Nu är han tillbaka där allt en gång började. Välkommen tillbaka till Vimmerby Hockey Jakob!", skriver klubben på sociala medier.

Jakob Heljemo kommer närmast från spel i danska Odense Bulldogs där han gjorde åtta poäng på 22 matcher innan han nu lämnar klubben för att återvända till moderklubben. 

24-åringen spelade juniorhockey i Frölunda och fick även SHL-debutera för Göteborgsklubben. Han flyttade sedan till Växjö där han gjorde 1+1 på sju matcher i SHL säsongen 2018/19. Heljemo klev därefter ner till Tingsryd i HockeyAllsvenskan där han kom att spela 180 matcher. Hans bästa allsvenska säsong var 2021/22 då forwarden sköt elva mål och 24 poäng på 51 matcher för TAIF. 


TV: Alexander Zetterbergs kanonskott mot Kanada Väst

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games