Washington Capitals vann mot New York Rangers
Arkivbild

Stark defensiv när Washington vann mot NY Rangers

Fyra egna mål – men inte ett enda för NY Rangers. Washington tog en klar seger hemma mot NY Rangers i NHL. Slutresultatet blev 4-0 (1-0, 3-0, 0-0).

Washington startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 43 sekunder slog Sonny Milano till framspelad av Martin Fehervary och John Carlson. Washington startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 4-0 genom mål av Anthony Mantha, Tom Wilson och Nicolas Aube-Kubel. Tredje perioden blev mållös, och Washington höll i sin 4-0-ledning och vann.

Washington har två segrar och tre förluster och 14–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan NY Rangers har tre vinster och två förluster och 15–20 i målskillnad.

Det här betyder att Washington ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och NY Rangers på första plats.

På måndag 11 december 01.00 spelar Washington borta mot Chicago, och NY Rangers hemma mot Los Angeles.