Strömsbro förlorade mot Leksands IF

Segerraden förlängd för Leksand – besegrade Strömsbro

1-5 (0-1, 1-2, 0-2) blev resultatet när Strömsbro och Leksand möttes i Testebo Arena på söndagen. I och med detta har Leksand fyra raka segrar i J18 Region väst herr, och efter den tuffa perioden är Leksand nu i riktigt bra form.

Leksand tog ledningen efter sex minuters spel, genom Kim Ojala assisterad av Torkel Jennersjö och Neo Karling. Efter 3.57 i andra perioden gjorde Leksand 0-2, återigen genom Kim Ojala.

Strömsbro reducerade dock till 1-2 genom Zacharias Jandrén efter 12.14 av perioden.

Leksand utökade ledningen på nytt genom Rocky Langvardt efter 14.01. Leksand fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Rocky Langvardt och Tinus Luc Koblar.

Kim Ojala gjorde två mål för Leksand och ett assist.

Serien är nu färdigspelad. Strömsbro slutar på tolfte plats, och Leksand på tredje plats.