BIK Karlskoga förlorade mot Mora IK
Montage
Matchrapport

Mora vann efter förlängning mot BIK Karlskoga

ANNONS

Matchen mellan BIK Karlskoga och Mora i J18 Region väst herr slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 3-2 (1-0, 1-1, 0-1, 1-0). Colin Wetterberg spelade en avgörande roll för Mora när han gjorde det vinnande målet i förlängningen.

– En bra och jämn hockeymatch, vi gör många bra saker som lag idag, tillsammans med ett bra målvaktsspel! Starkt av oss att vända tillbaka 0-2 till 2-2, sedan är det alltid jäkligt tråkigt att inte få med sig mer resultatmässigt när vi gör en bra laginsats, men det kommer betala av sig över tid, till det positiva! Så det handlar om att fortsätta ha rätt beteenden nu under en period med mycket träning, för att vara redo till att kliva in i fortsättningsserien eller vårt "slutspel" i januari, kommenterade BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson efter matchen.

Segern var Moras åttonde på de senaste nio matcherna.

Mora tog ledningen efter 7.55, genom Colin Wetterberg på straff. Efter 8.52 i andra perioden gjorde Mora 0-2 genom Simon Ramberg.

BIK Karlskoga reducerade dock till 1-2 genom Douglas Sättermann efter 13.45 av perioden. 2.58 in i tredje perioden nätade BIK Karlskogas Douglas Sättermann återigen framspelad av Filip Henriksson och William Bråtner och kvitterade för BIK Karlskoga. I förlängningen tog det 2.24 innan Mora avgjorde till 2-3. Matchvinnare för bortalaget blev Colin Wetterberg, framspelad av Hugo Jackson och Kasper Lamberg.

Det här var BIK Karlskogas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Moras fjärde uddamålsseger.

Resultaten i sista omgången betyder att BIK Karlskoga slutar på sjunde plats i tabellen, och Mora på femte plats.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games