Brynäs IF vann mot Örebro Hockey J18

Brynäs säkrade seriesegern efter 3-2 mot Örebro Hockey J18

Nu är det klart. Brynäs är seriesegrare i J18 Region väst herr. Det efter seger mot Örebro Hockey J18 hemma i Monitor ERP Arena med 3-2 (1-0, 1-1, 1-1). Örebro Hockey J18 slutar på fjärde plats i tabellen.

– Jämn och tät tillställning. Ytorna framför målen avgör idag, kommenterade Brynäs assisterande tränare Filip Myrman.

Leo Sundqvist slog till 10.42 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Brynäs startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.40 slog Oscar Berggren till assisterad av Hugo Östberg och Theo Östberg. Brynäs utökade ledningen genom Theo Östberg efter 2.02 i andra perioden.

Örebro Hockey J18 reducerade dock till 2-1 genom Elton Hermansson tidigt i perioden av perioden. 1.05 in i tredje perioden nätade Örebro Hockey J18:s Eric Nilson framspelad av Liam Danielsson och Philip Larsson och kvitterade för Örebro Hockey J18.

10.42 in i perioden slog Leo Sundqvist till framspelad av Sigge Holmgren och avgjorde matchen för Brynäs.

Det här var Brynäs andra uddamålsseger den här säsongen.