Rögle BK vann mot Olofström
J18 Region

Rögle tog klar seger mot Olofström

Rögle tog en enkel seger mot Olofström hemma i Catena Arena i J18 Region syd herr. Laget dominerade matchen, som slutade 7-2 (2-1, 3-0, 2-1).

Rögle startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Oliver Dejbjerg Larsen och Theo Walette innan Olofström svarade och gjorde 2-1 genom Tor Berthin. I andra perioden var Rögle starkast och gick från 2-1 till 5-1 genom två mål av Mikael Kim och ett mål av Laban Persson. Rögle gjorde två mål i tredje perioden och gick från 5-1 till 7-1, målen av Mikael Kim och Douglas Flygt, vilket avgjorde matchen.

Zach Billqvist reducerade förvisso, men närmare än 7-2 kom inte Olofström. Rögle tog därmed en säker seger.

Med en omgång kvar är Rögle på fjärde plats i tabellen, och Olofström är på elfte plats.

I nästa match, söndag 10 december, har Rögle Kungälv borta i Oasen 12.40, medan Olofström spelar hemma mot Karlskrona 12.00.