Nyhet

John Klingbergs säsong är över

ANNONS

John Klingberg har spelat färdigt för säsongen. Han ska operera sin skadade höft.

John Klingbergs tuffa tid i Toronto bara fortsätter. Den svenske backen fick mycket kritik under inledningen av säsongen, och efter fem assistpoäng på 14 matcher meddelades det att han drogs med en skada. För två veckor sedan sattes svensken upp på långtidsskadelistan.

Nu står det klart att han kommer bli kvar på den resten av säsongen. John Klingberg tvingas nämligen operera sin höft, och kommer inte hinna tillbaka i spel under säsongen. Det meddelar Torontos GM Brad Treliving på en presskonferens.

Operationen kommer ske senare i december.

John Klingberg skrev inför säsongen på ett ettårskontrakt med Toronto Maple Leafs.


TV: Leo Carlsson målskytt i natt

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL