Vegas Golden Knights förlorade mot St Louis Blues
Arkivbild

St Louis vinnare mot Vegas – avgjorde i förlängningen

Matchen mellan hemmalaget Vegas och gästande St Louis i NHL var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde St Louis avgöra till 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 1-0). Stor matchhjälte 38 sekunder in i förlängningen blev Pavel Buchnevich som gjorde det avgörande målet.

St Louis Blues tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Alexey Toropchenko assisterad av Colton Parayko och Oskar Sundqvist.

Andra perioden blev mållös. 12.56 in i tredje perioden slog Jack Eichel till på pass av Alex Pietrangelo och Jonathan Marchessault och kvitterade för Vegas Golden Knights.

Men St Louis avgjorde matchen med -1.22 kvar att spela genom Pavel Buchnevich på pass av Robert Thomas och Colton Parayko.

Det här var Vegas femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även St Louis fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Vegas är kvar i serieledning, och St Louis stannar på femte plats, i tabellen.

De båda lagen möts igen torsdag 7 december 03.00, i Enterprise Center.