Rögle BK vann mot Karlskrona HK
Montage
J18 Region

Rögle starkast i straffläggningen – vann hemma mot Karlskrona

ANNONS

Det var jämnt hela vägen när Rögle mötte Karlskrona hemma i J18 Region syd herr. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Hemmalaget var kyligare i avsluten och vann med 3-2 (1-0, 1-1, 0-1, 0-0, 1-0). Valter Engström blev hjälte i straffläggningen.

Rögle tog ledningen efter 9.44, genom Mikael Kim assisterad av Douglas Flygt och Isak Norlin. Efter 6.46 i andra perioden nätade Ville Nyberg, på pass av Hugo Ingemarsson och kvitterade för Karlskrona.

Rögles Oliver Dejbjerg Larsen gjorde 2-1 efter 18.42 framspelad av Wille Lönqvist och Isak Norlin.

15.01 in i tredje perioden slog Ville Nyberg till på nytt framspelad av Filip Brander och Loke Telleborn och kvitterade för Karlskrona.

Fjärde perioden blev mållös.

Rögle har tre segrar och två förluster och 13–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Karlskrona har fyra vinster och en förlust och 20–12 i målskillnad. Det här var Rögles tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Karlskronas tredje uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Rögle på fjärde plats i tabellen, och Karlskrona är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Rögle är Olofström. Karlskrona tar sig an HV 71 hemma. Båda matcherna spelas torsdag 7 december 19.00.

Den här artikeln handlar om: