Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

Pierre Engvall och Simon Holmström målskyttar i New York Islanders seger

Pierre Engvall och Simon Holmström fortsätter leverera för New York Islanders.
I natt blev båda svenskarna målskyttar i “Isles” seger – för andra matchen i rad.

När New York Islanders vann mot Carolina Hurricanes med 5-4 tidigare i veckan så blev lagets båda svenska forwards Pierre Engvall och Simon Holmström målskyttar då de stod för varsin fullträff.

Under lördagsnatten upprepades historien.

Både Engvall och Holmström hamnade i målprotokollet för “Isles” när laget vann borta mot Florida Panthers med 4-3. Båda målen gjordes också på liknande sätt.

Dubbla returmål för Engvall och Holmström

Engvall gav New York ledningen med 2-1 i den andra perioden då han höll sig framme och skickade in en retur och bara fem minuter senare var det Holmstöms tur. Han tog efter sin landsman och parkerade också framför mål där han kunde peta in en retur som innebär 3-1 i matchen.

Pierre Engvall har nu gjort tre mål och tolv poäng för Islanders den här säsongen. För Simon Holmström var det hans sjunde mål och med det är han delat näst bäst i laget.

Florida var det bättre laget i nattens match och vann skotten med hela 45-27 men som så många gånger förut för Islanders så storspelade stjärnmålvakten Ilja Sorokin då han räddade 42 skott och utsågs till en av matchens lirare.

Gustav Forsling noterades för en assist i Floridas förlust.

Florida Panthers – New York Islanders 3–4 (1-1,1-2,1-1)

Florida: Sam Reinhart (16), Matthew Tkachuk (4), Carter Verhaeghe (11).
New York: Anders Lee (5), Pierre Engvall (3), Simon Holmström (7), Julien Gauthier (1).