LN 91 vann mot Norsjö HC
Hockeytvåan

LN 91 gjorde tre mål i tredje perioden – vann stort mot Norsjö

Bortalaget Norsjö var fortfarande med i matchen mot LN 91 inför tredje perioden. Men där fick LN 91 rejäl utdelning. Till slut blev det hela 7-2 (2-0, 2-2, 3-0) i matchen i hockeytvåan norra B herr.

– Vi gör en rätt så medioker match där vi saknar ödmjukheten framförallt i andra perioden. Det som är positivt är seger och 3 poäng, kommenterade LN 91:s tränare Anders Hansson efter matchen.

LN 91 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Felix Mauritzon, Måns Eriksson och Erik Weiborn. Norsjö reducerade dock till 3-1 genom Olle Lundström tidigt i andra perioden av perioden.

LN 91 ökade ledningen till 4-1 genom Cornelis Hansson efter 4.58.

Norsjö gjorde 4-2 genom Olle Lundström efter 5.24 av perioden.

Efter 20.57 ökade LN 91 på till 5-2, på nytt genom Felix Mauritzon. LN 91 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-2. Målen i sista perioden gjordes av Joel Eriksson och Hugo Häggström.

LN 91:s Erik Weiborn stod för ett mål och tre assists.

LN 91 har två segrar och tre förluster och 22–20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Norsjö har fem förluster och 8–53 i målskillnad.

Det här betyder att LN 91 är kvar på femte plats, och Norsjö stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.

LN 91 tar sig an Vindeln i nästa match borta onsdag 6 december 19.30. Norsjö möter Teg hemma fredag 8 december 19.30.