Arizona Coyotes vann mot St Louis Blues
Arkivbild

Arizona Coyotes segerrad fortsätter efter 4-1 mot St Louis

Arizona Coyotes är svårslaget i NHL. Mot St Louis hemma i ASU Multi-Purpose Arena på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 4-1 (3-0, 0-0, 1-1) och har nu fyra segrar i rad.

Arizona Coyotes spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Michael Carcone, Nick Schmaltz och Matias Maccelli.

Andra perioden blev mållös. Efter 9.34 av matchen kunde Brandon Saad göra 3-1 för St Louis Blues.

Arizona Coyotes kunde dock avgöra till 4-1 med 1.15 kvar av matchen genom Alexander Kerfoot.

För Arizona Coyotes gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan St Louis är på femte plats.

Tisdag 5 december spelar Arizona Coyotes hemma mot Washington 03.00 och St Louis mot Vegas borta 04.00 i T-Mobile Arena.