TV: Alexander Holtz fortsätter att göra mål

Alexander Holtz är fortsatt het i NHL. Svensken stod i natt för ett nytt mål i Devils 4-3-seger mot Philadelphia – och har nu gjort tre mål de senaste fyra matcherna.

Alexander Holtz har äntligen hittat sin plats i New Jerseys laguppställning. Och nu börjar också forwarden varva igång ordentligt.

I nattens match mot Philadelphia öppnade svensken målskyttet, och 21-åringen har nu gjort mål i tre av sina fyra senaste matcher. Totalt är han nu uppe på sju mål på 21 matcher. Något som skulle göra att om han håller det här tempot kommer han vara uppe och nosa på 30 mål.

Det här målet kom från slottet och innebar alltså 1-0 i matchen redan efter tre minuter.

Tappade ledningen sent

Jack Hughes fyllde sedan på och satte dit tvåan innan den första perioden var slut. Morgan frost reducerade i den andra perioden och gav oss ett 2-1-läge inför den sista akten. Där utökade Tyler Toffoli ledningen tidigt, och det såg ut som att Devils gick mot en bekväm seger.

Då satte Sean Walker och Tyson Foerster 2-3 och 3-3 under ordinarie tids sista fem minuter.

I övertiden var det då bröderna Hughes som klev fram igen. Jack passade fram lillebror Luke som avgjorde matchen.