Njurunda SK vann mot Brunflo IK
Hockeytvåan

Njurundas segerrad fortsätter efter 5-1 mot Brunflo

5-1 (2-0, 2-1, 1-0) blev resultatet när Njurunda och Brunflo möttes i Modin & Zetterberg Hallen på fredagen. I och med detta har Njurunda hela sex raka segrar i hockeytvåan norra CD herr.

I början av matchen var Njurunda starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Robin Larsson och Wilton Medelberg. Njurunda gjorde två mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Mateo Cabral och Ethan Salter.

Brunflo reducerade dock till 4-1 genom Joel Lundstam efter 19.41 av perioden. Njurunda punkterade matchen med ett 5-1-mål med 1.02 kvar att spela genom Filip Löfdahl assisterad av Mateo Cabral och Ethan Salter. 5-1-målet blev matchens sista.

Mateo Cabral och Filip Löfdahl gjorde ett mål och två assist var för Njurunda.

För Njurunda gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Brunflo är på fjärde plats.

Njurunda tar sig an Sollefteå i nästa match borta tisdag 5 december 19.30. Brunflo möter AIK Härnösand borta fredag 15 december 19.30.