Timrå J20 förlorade mot AIK
Montage
J20 Nationell

Målfest när AIK krossade Timrå J20 i SCA Arena

ANNONS

AIK hade inga problem med Timrå J20 i J20 Nationell norra herr, och vann borta med 6-0 (1-0, 3-0, 2-0).

Segern var AIK:s fjärde på de senaste fem matcherna.

AIK tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Theo Hårdstam framspelad av Matteo Wagner och Rasmus Rudslätt. I andra perioden var AIK starkast och gick från 0-1 till 0-4 genom mål av Elliot Sigrell, Darels Uljanskis och Theo Hårdstam. AIK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Rasmus Rudslätt och Matteo Wagner.

Rasmus Rudslätt gjorde ett mål för AIK och spelade fram till två mål, Theo Hårdstam stod för tre poäng, varav två mål, Darels Uljanskis gjorde ett mål och två assist och Matteo Wagner gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Det här betyder att Timrå J20 är kvar på tionde och sista plats, och AIK stannar på nionde plats, i tabellen.

Lagen möts igen i nästa match, i SCA Arena lördag 2 december 11.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL