Jesper Myrenberg.

Äntligen seger för Linköping mot Modo Hockey

Det blev fyra förluster i rad för Linköping i SHL. Men hemma mot Modo Hockey kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Saab Arena slutade 4-0 (2-0, 1-0, 1-0).

Linköping startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Broc Little och Sebastian Strandberg.

Efter 16.54 i andra perioden nätade Sebastian Strandberg ännu en gång, på pass av Jesper Pettersson och Broc Little och gjorde 3-0.

Till slut kom också 4-0 genom Vilmos Gallo som ökade Linköpings ledning på pass av Christoffer Ehn efter 15.20 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Jesper Myrenberg som tog plats i LHC:s mål stod för 33 räddningar av 33 möjliga och blev därmed en av matchens stora hjältar.

Broc Little gjorde ett mål för Linköping och två målgivande passningar.

För tabellens utseende betyder det här att Linköping ligger på sjätte plats medan Modo Hockey har tolfteplatsen.

Nästa motstånd för Linköping är Leksand. Modo Hockey tar sig an Rögle borta. Båda matcherna spelas lördag 2 december 15.15.