Toronto Maple Leafs vann mot Florida Panthers
Arkivbild

Straffseger för Toronto hemma mot Florida

Toronto vann en riktigt jämn match mot Florida i NHL. Avgörandet kom först i straffläggningen där Toronto var starkare och vann med 2-1 (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 1-0). Noah Gregor blev hjälte i straffläggningen.

Florida Panthers tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Kevin Stenlund assisterad av Jonah Gadjovich och Aaron Ekblad. Efter 12.54 i andra perioden nätade Noah Gregor, och kvitterade för Toronto. I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning I straffläggningen var det Toronto som avgjorde till 2-1. Den avgörande straffen stod Noah Gregor för.

Toronto Maple Leafs har tre segrar och två förluster och 14–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Florida har två vinster och tre förluster och 12–11 i målskillnad. Det här var Torontos sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Floridas tredje uddamålsförlust.

Torontos nya tabellposition är tredje plats, medan Florida är på andra plats.

På fredag 1 december 01.00 spelar Toronto hemma mot Seattle, och Florida borta mot Montreal.