Winnipeg Jets förlorade mot Dallas Stars
Arkivbild

Stark seger för Dallas i toppmatchen mot Winnipeg

Det var två topplag som möttes i NHL på onsdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Dallas, som besegrade Winnipeg med 2-0 (0-0, 1-0, 1-0).

Det var bortaseger nummer fyra i rad för Dallas Stars.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 12.54 in i andra perioden som Dallas tog ledningen genom Joe Pavelski på pass av Roope Hintz och Jason Robertson.

16.45 in i tredje perioden slog Tyler Seguin till framspelad av Mason Marchment och ökade ledningen för Dallas. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Winnipeg Jets har tre vinster och två förluster och 13–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Dallas har två vinster och tre förluster och 16–18 i målskillnad.

Det här betyder att Winnipeg är kvar på tredje plats, och Dallas stannar på andra plats, i tabellen.

Winnipeg tar sig an Edmonton i nästa match hemma fredag 1 december 02.00. Dallas möter samma dag 03.00 Calgary borta.