Vancouver Canucks vann mot Anaheim Ducks
Arkivbild

Ryck i sista perioden avgjorde för Vancouver hemma mot Anaheim Ducks

En jämn match mellan hemmalaget Vancouver och gästande Anaheim Ducks avgjordes först i tredje perioden. Då drog Vancouver ifrån och vann matchen i NHL med 3-1 (1-0, 0-1, 2-0).

Vancouver Canucks tog ledningen efter 6.34, genom Brock Boeser framspelad av Filip Hronek. Efter 5.10 i andra perioden slog Ryan Strome till, framspelad av Adam Henrique och Frank Vatrano och kvitterade för Anaheim Ducks.

Vancouvers Elias Pettersson gjorde 2-1 efter 20.32 på pass av Tyler Myers och Ilya Mikheyev.

Laget punkterade matchen med ett 3-1-mål med 48 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Brock Boeser på pass av J.T. Miller. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vancouver på andra plats och Anaheim Ducks på sjätte plats.

I nästa match möter Vancouver Vegas hemma och Anaheim Ducks möter Washington hemma. Båda matcherna spelas fredag 1 december 04.00.