Kaapo Kakko.
Foto: Dennis Schneidler-USA TODAY Sports
NHL

Uppgifter: Lång skadefrånvaro för Kaapo Kakko

ANNONS

Kaapo Kakko klev av i nattens match mot Buffalo Sabres efter en otäck situation där finländarens ben vek sig under honom. 
Nu kommer uppgifter om att 22-åringen blir borta länge – men inte ser ut att missa hela säsongen. 

Kaapo Kakko vred sig i smärtor under nattens match mot Buffalo Sabres efter en situation vid ena sarghörnet. 

Finländaren går in i en duell men tappar balansen och ena foten fastnar i isen. När han trillar verkar benet vika sig under honom och han är direkt i märkbart stora smärtor. 

Kaapo Kakko blir borta länge

Under tisdagskvällen kommer det uppgifter om Kakkos status. Vince Z. Mercogliano på USA TODAY Sports skriver att 22-åringen sätts upp på långtidsskadelistan tillsammans med FIlip Chytil. Han skriver också att Kakko ser ut att bli borta en lång tid men att det positiva är att han inte ser ut att missa hela säsongen utan tros kunna göra comeback någon gång längre fram. 

Samtidigt rapporteras det att Rangers stjärnback Adam Fox är tillbaka och kommer att göra comeback under onsdagsnatten när de ställs mot Detroit Red Wings. Tidigare under tisdagen meddelade New York Rangers att svenske forwarden Adam Edström kallas upp till NHL-truppen. 

Kaapo Kakko har haft en tuff start på årets säsong med blott 2+1 på 20 matcher men han imponerade i fjol med 40 poäng på 82 matcher.


TV: Fabian Zetterlunds mål mot Washington

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL