HV 71 vann mot Olofström
Montage
Matchrapport

Målfest när HV 71 krossade Olofström i Husqvarna Garden

ANNONS

HV 71 hade inga problem med Olofström i J18 Region syd herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-1 (3-0, 1-0, 6-1).

– Vi visar från start att vi är det bättre laget. Vi presterar ojämnt men har ändå 2 perioder som är helt ok, kommenterade HV 71:s tränare Daniel Eriksson.

Olofströms tränare Johan Hellström tyckte till om matchen:

– Första perioden hittar vi inte rätt i spelet. Den andra perioden är spelmässigt väldigt bra från vår sida. Den tredje perioden kopplar HV greppet om matchen och vi hamnar fel i många situationer vilket gör att det rinner iväg.

Därmed har HV 71 vunnit fem matcher i rad i J18 Region syd herr.

HV 71 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Lucas Andersson, Philip Lantz och Liam Dufva. Det skulle komma mer från HV 71. HV 71 var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-0 och ställningen efter två perioder var 4-0.

HV 71 tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.42 genom Oskar Edberg, och gick upp till 9-0 innan Olofström svarade.

Segern skrevs till slut till 10-1 för HV 71.

HV 71:s Noel Skarby stod för två mål och tre assists, Lucas Andersson gjorde ett mål och tre målgivande passningar och Philip Lantz gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål.

Med tre omgångar kvar är HV 71 på andra plats i tabellen, och Olofström är på tionde plats.

HV 71 möter Troja/Ljungby J18 i nästa match borta söndag 3 december 12.00. Olofström möter samma dag Växjö hemma.

Den här artikeln handlar om: