BIK Karlskoga förlorade mot Falu IF

Charlie Forslund det stora utropstecknet när Falu IF slog BIK Karlskoga

Falu IF besegrade BIK Karlskoga borta i J18 Region väst herr med 8-3 (2-1, 4-1, 2-1). Men snackisen var Charlie Forslund – som gjorde hela fyra mål.

BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson om matchen:

– En prestation som är under all kritik, efter vårt ledningsmål tidigt i första perioden, tappar vi allt i vårt spel, samtidigt som vårt special team inte fungerade idag, då tänker jag framförallt på vårt boxplay där vi släpper in 5 mål.

Första perioden var jämn. BIK Karlskoga inledde bäst och tog ledningen genom Tobias Gustafsson efter 1.02, men Falu IF kvitterade genom Charlie Forslund. Och Falu IF hann också ta ledningen, genom Hampus Moberg. Falu IF var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-4 och ställningen efter två perioder var 2-6.

Falu IF vann också tredje perioden 1-2 och ställningen efter tre perioder var 3-8.

Charlie Forslund gjorde fyra mål för Falu IF, Joel Hällblad stod för tre poäng, varav ett mål, Andre Franz gjorde ett mål och spelade fram till två mål och Sebastian Lindblom gjorde ett mål och två assist.

Båda lagen har nu två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, BIK Karlskoga med 14–23 och Falu IF med 20–33 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är BIK Karlskoga på sjunde plats i tabellen, och Falu IF är på tionde plats.

BIK Karlskoga tar sig an Örebro Hockey J18 i nästa match borta söndag 3 december 12.30. Falu IF möter samma dag 13.00 Valbo J18 borta.