TV: Alexander Holtz har börjat varva igång

Alexander Holtz NHL-karriär ser nu äntligen ut att ha tagit fart. I natt gjorde svensken ett mål och en assist i Devils 7-2-seger mot Buffalo.

Vi har väntat ett tag på att det ska lossna ordentligt för Alexander Holtz. Talangen öste in poäng i alla juniorserier han spelade i men har inte fått det att fungera på NHL-nivå.

Men nu kan det ha släppt.

I natt sköt han ett mål för andra matchen i följd. Han hade också en assist i New Jerseys 7-2-kross mot Buffalo.

Det var redan efter en och en halv minut in i nattens match som Alexander Holtz hittade nätet. 21-åringen hittade en ensam yta i slottet och tryckte upp pucken i nättaket.

I den andra perioden spelade han sedan fram Tyler Toffoli till 5-1 för Devils. Noterbart är också att kaptenen Nico Hischier var tillbaka i spel efter elva matchers frånvaro för New Jersey, och hittade direkt ett mål och en assist.

Alexander Holtz har nu gjort sex mål och tre assist på 19 matcher den här säsongen.

Målskyttar:

New Jersey: Alexander Holtz, Tyler Toffoli x2, Nico Hischier, Ondrej Palat, Dawson Mercer och Luke Hughes.

Buffalo: Jeff Skinner och Kyle Okposo.