Enköpings SK HK vann mot Huddinge IK
J20 Region

Enköping vinnare mot Huddinge – avgjorde i förlängningen

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Enköping avgöra den jämna matchen hemma mot Huddinge i J20 Region öst herr. Slutresultatet blev 3-2 (1-0, 1-0, 0-2, 1-0). Leo Krantz spelade en avgörande roll för Enköping när han stod för det vinnande målet i förlängningen.

Senast lagen möttes tog Huddinge en storseger med 7-2, men den här gången var det Enköping som var starkare.

Enköping tog ledningen efter fem minuters spel, genom Mattias Eklund på pass av Ludvig Siljesvärd och Leo Krantz. Efter 9.34 i andra perioden nätade Viktor Jakobsson, på pass av Sebastian Larsson Forth och Roman Shamsutov och gjorde 2-0. 3.34 in i tredje perioden slog Elliott Boström till framspelad av Axel Klingvall och Adam Näsström och reducerade för Huddinge.

Efter 3.57 nätade Filip Hedlund framspelad av Hugo Wallin och Oscar Frank och kvitterade för Huddinge.

I förlängningen tog det 2.48 innan Enköping avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Leo Krantz, framspelad av Ludwig Eriksson och Vilmer Holm.

Förlusten var Huddinges andra uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att Enköping slutar på nionde plats och Huddinge på tredje plats. Huddinge är klart för kvalspel.