Värmdö vann mot SK Iron Hockey
Hockeytvåan

Tre poäng för Värmdö hemma mot Iron

Värmdö vann mötet i hockeytvåan östra herr på hemmaplan mot Iron, med 4-2 (2-2, 1-0, 1-0).

Irons huvudtränare Robert Press om matchen:

– Tyvärr tappar vi det momentum som vi skapat genom ett par svaga byten i slutet av första perioden. Därefter är det en jämn match men där vi tyvärr inte lyckas vrida utveclingen till vår fördel.

Iron tog ledningen efter 11.31, genom Anton Tibblin framspelad av Jonathan Wennås och Ludwig Vesterlund.

Laget gjorde också 0-2 efter 17.04, när Emil Ribom hittade rätt assisterad av Ludvig Wallin och Gustav Leijon.

Efter 17.36 i första perioden nätade Elias Elmlund, på pass av Hampus Berg och Tom Törmänen och reducerade åt Värmdö.

Värmdö kvitterade till 2-2 efter 18.07, när Andreas Ahlström slog till på pass av Andreas Stjärnfeldt.

Värmdö gjorde också 3-2 efter 5.30 i andra perioden när Joel Ahlin fick träff framspelad av Jamie Dahlgren och Alexander Ahlin. 17.53 in i tredje perioden nätade Värmdös Rickard Johansson framspelad av Dexter Lindin och ökade ledningen för Värmdö. Därmed hade Värmdö vänt matchen. 4-2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Värmdö ligger på sjunde plats i tabellen, och Iron är på 13:e plats.

Värmdö tar sig an GötaTraneberg i nästa match hemma tisdag 5 december 19.30. Iron möter samma dag 19.10 Viggbyholm borta.