Jared Cipparone.
Foto: Jonas Forsberg/Bildbyrån
SDHL

Jared Cipparone förlänger med MoDo till 2026

ANNONS

MoDo har lyft till att bli ett topplag i SDHL. 
Nu förlänger de med tränaren Jared Cipparone. 
– Det har känts väldigt bra sedan jag kom hit, säger han på klubbens hemsida

Förra året tog Jared Cipparone över MoDo Hockey och ledde laget till en fjärdeplats i SDHL samt semifinalspel där laget åkte ut mot blivande mästarna Luleå/MSSK. 

Den här säsongen har MoDo lyft ytterligare med elva vinster och 31 poäng på 15 matcher vilket gör att de ligger trea i SDHL-tabellen. Nu meddelar klubben också att de väljer att förlänga avtalet med tränaren. 

– Det har känts väldigt bra sedan jag kom hit, jag trivs verkligen med att jobba i klubben och i en stad som jag tycker om. Vi har väldigt bra förutsättningar här, säger Cipparone och fortsätter:
– Vår vision är att vara ett topplag i SDHL. Ibland förlorar man matcher där man spelar bra och ibland vinner man matcher där man spelar dåligt, men det viktigaste är att hela tiden ta ett steg tillbaka och utvärdera det man gör, för att kunna fortsätta jobba mot rätt mål.

“Viktigt att förlänga med Jared”

MoDo lyftes fram inför säsongen som en potentiell utmanare bakom storfavoriten Luleå/MSSK och hittills har de också varit med i toppen av tabellen. MoDo har bara släppt in 23 mål så här långt vilket är bäst i ligan. Deras 57 mål framåt samt +34 i plus/minus är näst bäst bakom Luleå. 

– Vi tycker att Jared har tagit vårt damlag till nästa nivå under hans tid här. Han är en stark ledare och en väldigt bra person, och vi tycker att det är viktigt att förlänga med honom för att fortsätta ha den kontinuitet som vi vill ha i föreningen, säger MoDos sportchef Henrik Gradin och fortsätter: 
– Det är också skönt att ha gjort klart så pass tidigt på säsongen, det är bra för båda parter och vi tror också att det är en viktig del i processen att rekrytera nya spelare till vårt SDHL-lag.


TV: William Nylanders trepoängsmatch i Globen

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
tisdag 07 maj
01:00 Vancouver Canucks - Edmonton Oilers NHL
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM
lördag 11 maj
12:20 Frankrike - Kazakstan VM
12:20 Storbritannien - Kanada VM
16:20 Poland - Lettland VM
16:20 Österrike - Danmark VM
20:20 USA - Tyskland VM
20:20 Norge - Tjeckien VM