Piteå HC förlorade mot Bodens HF

Bodens fina svit håller i sig efter 6-1 mot Piteå

Boden fortsätter starkt i J20 Region norr A herr. När laget mötte Piteå borta i Isstadion LF Arena på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-1 (3-0, 1-0, 2-1). I och med detta har Boden fem segrar i rad.

Boden spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Lukas Lundberg, Elias Eriksson och Fabian Wirtoft. Efter 7.52 i andra perioden slog Gustav Lager till, på pass av Philip Wikman och gjorde 0-4. 2.19 in i tredje perioden slog Alejandro Kanlic till och reducerade för Piteå. Men mer än så orkade Piteå inte med.

11.51 in i perioden nätade Bodens Ludvik Lysonek på pass av Gustav Lager och ökade ledningen för Boden.

Efter 17.06 slog Lukas Lundberg till ännu en gång framspelad av Philip Wikman och Isak Lindmark och ökade ledningen för Boden. Det fastställde slutresultatet till 1-6.