Justine Leanne Reyes sköt två mål.

Linköpings segerrad fortsätter efter 4-2 mot HV 71

Linköping är svårstoppat för tillfället. När laget mötte HV 71 borta i Husqvarna Garden på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-4 (0-0, 0-2, 2-2) innebär att Linköping nu har fyra segrar i följd i SDHL.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Linköping startade andra perioden bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Sara Hjalmarsson och Justine Leanne Reyes. Efter 1.44 i tredje perioden ökade Linköping på till 0-3, återigen genom Justine Leanne Reyes.

HV 71 reducerade dock till både 1-3 och 2-3 genom Kiira Yrjänen och Kanami Seki efter 7.33 av matchen.

Linköping kunde dock avgöra till 2-4 med 1.4 kvar av matchen genom Lova Blom.

Det här betyder att Linköping ligger på andra plats i tabellen, och HV 71 är på åttonde plats.

Fredag 24 november spelar HV 71 hemma mot Djurgården 18.00 och Linköping mot Frölunda HC borta 19.00 i Frölundaborg.