Foto: Bildbyrån
Nyhet

Henrik Eriksson återvänder till Sverige

ANNONS

Det har varit en ryckig säsong för Henrik Eriksson. Efter kortare sejourer i först Vålerenga och sedan EHC Winterthur är forwarden nu klar för en återkomst till Sverige, skriver den schweiziska klubben.

Winterthur i den schweiziska andraligan sparkar sin tränare Teppo Kivelä och säger adjö till Henrik Eriksson. Den svenska forwarden lämnar därmed sin andra klubb för den här hösten.

I norska Vålerenga blev det endast fyra matcher, och efter tio matcher i SL står det nu klart att det blir ännu ett klubbyte. På sin hemsida skriver Winterthur att forwarden lämnar för att “återvända till Sverige där han ska fortsätta sin karriär".

Kontraktet med Winterthur var ett kort sådant där svensken skulle täcka upp för en skada.

Det återstår nu att se i vilken klubb, och liga, Henrik Eriksson hamnar. I Sverige har det tidigare blivit 46 matcher i Hockeyallsvenskan för Mora, och 16 matcher i Hockeyettan för Östersund och Vimmerby.

Under sina år utomlands hann 27-åringen avverka åtta klubbar och sex olika länder.


TV: ”Är inte han på isen är Linköping inte samma lag”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL